Diaconie van de Protestantse Gemeente Apeldoorn KvK nr. 76441709

Leger des Heils

Het Leger des Heils start kerstpakketten actie, de Diaconie ondersteunt deze actie en beveelt hem bij u allen aan, vanuit centraal zullen wij een substantiële bijdrage doen, laten wij voor een lichtpuntje zorgen in deze donkere tijd.
DOET U OOK MEE!!

SPONSOR EEN KERSTPAKKET

Het Leger des Heils wil 100 kerstpakketten uitdelen, maar heeft daar onvoldoende geld voor.

Ondanks dat we in een vreemde en onzekere tijd leven, zijn we bij het Leger des Heils toch al druk in de weer met de organisatie van de kerstpakketten. Het is dit jaar anders dan anders. Niet alleen omdat we beperkt zijn in onze bewegingsvrijheid, maar vooral omdat de mensen van het Leger des Heils zien dat steeds meer mensen aankloppen voor hulp en ondersteuning.

In het afgelopen jaar heeft het Leger des Heils, aan het Hofveld 21–23, iedere week voedselpakketten uitgedeeld. Medio oktober is het aantal opgelopen tot 50 en we zien het aantal wekelijks groeien.

Van oudsher is de decembermaand een maand van gezelligheid en iets extra’s. Echter, steeds meer mensen raken hun baan kwijt of krijgen met een faillissement te maken, ze raken in de schulden en daardoor is er veelal ook geen geld en geen energie meer om iets ‘extra’s’ te kunnen doen.

Voor een groeiende groep inwoners van Apeldoorn zal het in de komende maanden niet beter worden. Daarom wil het Leger des Heils alles op alles zetten om 100 goed gevulde kerstpakketten uit te delen. Echter onze middelen zijn niet toereikend. Daarom houden we de actie ‘Sponsor een kerstpakket’.

Het is mogelijk om voor € 22,= een kerstpakket te sponsoren. Ook het sponsoren van een ‘half’ kerstpakket à € 11,= is mogelijk.

Helpt u ons mee? Dit is mogelijk door een bedrag over te maken op NL51 RABO 0393 1158 87 o.v.v. “Kerstpakkettenactie 2020”.