Diaconie van de Protestantse Gemeente Apeldoorn

Beste mensen,

Ik kijk terug op een bijzondere reeks 40dagentijd workshops. Deze week heb ik de laatste workshop gehad in mijn regio. Ik blijf het bijzonder vinden hoe een groep mensen, vanuit diverse gemeenten, die elkaar niet kent zich kwetsbaar opstelt. Het geloof bindt ons samen en geeft een onderling vertrouwen, wat deze openheid mogelijk maakt.

Bedankt voor jullie bijdrage en enthousiasme!

Ik hoop dat jullie terugkijken op een inspirerende bijeenkomst. Een bijeenkomst die nieuwe energie geeft om er weer voor te gaan en gemeenteleden te betrekken bij deze bijzondere periode. En misschien wel om iets nieuws te gaan proberen. Houd me gerust op de hoogte van jullie activiteiten. Ik vind het leuk om een kijkje in jullie keuken te krijgen en zo mee te leven.

Inspiratieavonden en speciale concertreeks 40dagentijd
Tijdens de 40dagentijd gaan we een aantal partners uitnodigen van projecten die centraal staan tijdens de 40dagentijd. Zo komt begin april Mama Rose, oprichtster van Mwana Ukundwa, uit Rwanda naar Nederland. Ook proberen we gasten uit Cuba en/of Pakistan uit te nodigen. Rondom deze gasten organiseren we gedurende de 40dagentijd verschillende inspiratieavonden in de regio. We houden jullie op de hoogte!

Ook organiseren we samen met verschillende artiesten die betrokken zijn bij Zingen in de kerk een concertreeks die kleinschalig is en passend bij de 40dagentijd. Nodig een artiest uit in je kerk. Op de website staat de informatie online en kan je je opgeven als kerk.

Materiaal
In de bijlage vinden jullie een aantal documenten:
Flyer Kids in Actie 40 dagentijd
Flyer talentenactie Kerk in Actie
Activiteitenkaart 40 dagentijd Kerk in Actie
Tijdens verschillende avonden is er gesproken over de Paaschallenge voor jongeren, bij deze een filmpje dat een mooi beeld geeft van deze activiteit.

 

In de webwinkel vinden jullie alle materialen voor de 40dagentijd. Bestel ze tijdig.